Спеції для палкого кохання

Я не знаю жодного будинку в якому б не було спецій.

І усі ми їх любимо!

Хтось вважає за краще додавати в страви тільки сіль і перець, а хтось заходить далі, захоплюючись також імбиром, розмарином, коріандром та багатьма іншими прянощами.

Адже без них страва буде не така цікава, втратить якусь свою унікальну «родзинку».

Та є спеції, які впливають не тільки на настрій людини, а й на її почуття та емоції. Здатні навіть посадити зерно кохання у серці конкретної людини, зовсім не гірші за всякі магічні трави, корінці та подібні речі.

Ці прянощі – це кориця, імбир та гострий перець.

Терпка та пряна кориця – відмінний помічник в амурних справах. Завдяки її специфічному аромату, у приміщенні створюється тепла та душевна атмосфера, яка налаштовує всіх людей у ​​ньому на дуже ніжний, романтичний лад. А смак кориці взагалі здатний розпалити справжній вогонь усередині людського серця!

Друге місце посідає імбир. Цю приправу вже давно називають спецією пристрасті. Вона не створить романтичну атмосферу, зате може породити справжню палку і шалену пристрасть! У Середньовіччі вважали, що якщо з'їсти занадто багато кореня імбиру, то можна збожеволіти від кохання!

Існує повір'я, що пакетик із гострим перцем у кишені здатний нейтралізувати будь-яку агресію та зло. Саме тому гострий перець вважається любовною приправою. З ним вам не будуть страшні будь-які сварки та конфлікти. Навряд чи між вами та вашим партнером виникнуть якісь розбіжності. Ось так ось! Здавалося б - пекуча спеція, а насправді вона дуже доброзичлива.

Як бачите, приправи справді здатні залучати у ваше життя кохання!