Часник-це одна з найпопулярніших прянощів у українців.

Прянощі

Часник — це одна з найпопулярніших прянощів у українців.

Однак, багато господинь не знають, до чого і як правильно його використовувати в кулінарії та й взагалі....

Почнемо з того, що сушений часник має кілька видів:

Гранульований https://vinmost.com.ua/.../meleni/chasnyk-hranulovanyy

Пластинками https://vinmost.com.ua/cat.../spetsiyi/tsili/chasnyk-rizanyy

Мелений https://vinmost.com.ua/.../spetsiyi/meleni/chasnyk-melenyy

Подрібнений https://vinmost.com.ua/.../spe.../meleni/chasnyk-podribnenyy

Часникова сіль https://vinmost.com.ua/.../dlya-ovochiv-i.../chasnikova-sil

Важливим і одночасно простим фактом є те що, сушений часник зберігає в собі корисні властивості, аромат і смак.

Його застосовують замість свіжого при смаженні і варінні м'яса і птиці, приготуванні супів, холодців, соусів, домашніх ковбасок, салатів, випічки, грибних і овочевих солінь. Деякі просто натирають часником булочки або хліб. Чудово поєднується з рибою та морепродуктами.

А ще, часник має велику магічну силу та широкі лікувальні властивості. Він відганяє всіляку нечисть і напасть, що їх посилають злі сили - чаклуни, лихі люди. Просте вживання часнику у їжу запобігає інфекційним хворобам.

Варіантів застосування маса, тому сушений часник можна назвати універсальною пряністю, яку сміливо можна використовувати на кухні і не тільки)